Geredde tomaten naar soep Productie Verspillingsfabriek 22
Geredde tomaten naar soep Productie Verspillingsfabriek 22

Barstensvol-soepen bij Coop in het schap

Barstensvol-soepen bij Coop in het schap

12/11/2019 - Er is weer een nieuwe partner aangehaakt in de strijd tegen voedselverspilling: Coop Supermarkten. “Coop zet zich op verschillende manieren in om voedselverspilling terug te dringen, aldus Yvonne van Asselt, MVO-manager bij Coop. “Door de samenwerking met De Verspillingsfabriek aan te gaan, laten we opnieuw zien: samen maak je ’t verschil! Want met de twee nieuwe soorten houdbare soep gemaakt van groenten die afwijken in vorm, kleur of maat in onze schappen, bieden we onze klanten een extra mogelijkheid om de bewuste keuze te maken.”

Vanaf nu koop je bij 118 Coop-winkels onze Barstensvol-soepen in twee varianten: Italiaanse tomatensoep en romige tomatensoep. Je vindt ze in het schap met de lang houdbare soepen. Voor de soepen gebruiken we reststromen verse groente, waaronder snijresten. De soepen bevatten geen onnatuurlijke E-nummers en door een uniek procedé smaakt de soep als vers gemaakte soep. De soep wordt namelijk koud bereid en maar een keer verhit om hem lang houdbaar te maken. We willen met zoveel mogelijk partijen samen voedselverspilling aanpakken, daarom zijn we trots op elke nieuwe partner die met ons meestrijdt! 

Smaakt dit naar meer? Neem dan contact op met Eric Habraken.8719399009748_Barstensvol_Romige_Tomatensoep_570ml_VZ.jpg?hash=266c2ce32540eef0

Contact

088 664 14 14

Mail ons

Kom langs