Agrofoodpluim voor De Verspillingsfabriek

30/11/2016 - De provincie Noord-Brabant heeft vandaag de Agrofoodpluim uitgereikt aan De Verspillingsfabriek. Directeur Corien Poederbach ontving de prijs namens de hele fabriek, omdat wij met De Verspillingsfabriek grootschalig antwoord geven op de verspilling van voedsel. We zijn natuurlijk heel trots dat we in zo’n korte tijd alweer een prijs in ontvangst mogen nemen!

De Agrofoodpluim is dé aanmoedigingsprijs voor een goed initiatief of resultaat, dat een bijdrage levert aan veilig, gezond en duurzaam voedsel voor iedereen. De provincie Noord-Brabant zet het winnende Brabantse bedrijf met de Agrofoodpluim in de schijnwerpers vanwege zijn goede manier van werken en om anderen te inspireren. Gedeputeerde Anne-Marie Spierings (Agrarische ontwikkeling): "De Verspillingsfabriek zet voedselverspilling echt op de agenda en doet er ook wat tegen. Ik ben vol vertrouwen dat dit nog verder uit kan groeien en dat anderen het voorbeeld volgen, zodat we zorgvuldiger omgaan met onze planeet en mensen." Corien Poederbach van De Verspillingsfabriek: “Prachtig dat we zoveel support krijgen, met elkaar kunnen we voedselverspilling op de kaart zetten en er echt iets aan doen."

 HF35109

De Verspillingsfabriek zet verspilling hoog op de agenda en wil Brabant inspireren om wereldwijd koploper op het gebied van voedselverspilling te worden. “We hebben een korte keten en kunnen heel snel schakelen dus moeten we er ook vol voor gaan om deze bijdrage aan de wereld te leveren," aldus initiatiefnemer Bob Hutten.

Impressie

Contact

088 664 14 14

Mail ons

Kom langs