Sligro neemt soepen van De Verspillingsfabriek
op in assortiment

06/06/2017 - Wij zijn erg blij te kunnen vertellen dat Sligro ons als partner meehelpt in de strijd tegen voedselverspilling. De zeven soorten koelverse soep boordevol geredde groenten zijn nu breed verkrijgbaar bij de groothandel onder het label De Verspillingsfabriek. Met de aansluiting van Sligro hebben we de kans om nog meer foodprofessionals te bereiken en met hen de strijd tegen verspilling aan te gaan…. We roepen dan ook alle horeca-, catering- en foodlocaties op om met ons mee te doen!

De Verspillingsfabriek is blij met elke nieuwe partner in de strijd tegen voedselverspilling. Het is nog steeds hard nodig, want jaarlijks gooien we in Nederland minstens 5 miljard euro weg aan voedsel. Denk hierbij aan misvormde groenten, overschot van boeren, telers, tuinders, veilingen of reststromen van bijvoorbeeld professionele versnijders. In De Verspillingsfabriek worden van verspilde ingrediënten lekkere producten gemaakt, zoals de koelverse soepen die nu verkrijgbaar zijn bij Sligro. Top van smaak en zonder conserveermiddelen en kunstmatige toevoegingen. Deze missie ligt in handen van onze chef-koks, die daarbij geholpen worden door collega's met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo geven we ook 'verspilde' talenten kans om zich te ontplooien. De Verspillingsfabriek is onderdeel van de locatie THREE-SIXTY waar diverse partners met elkaar samenwerken aan concrete circulaire businessoplossingen.

De horecaklanten van Sligro Eindhoven zijn al enthousiast en hebben De Verspillingsfabriek begin mei verkozen tot Lovebrand. Sta jij ook achter lekkere verse soep boordevol geredde groenten? Probeer ze zeker uit en zet ze op de kaart!

Werkzaam in de horeca of catering en wil je verspilling van voedsel tegen gaan? Neem dan contact op met jouw grossier of met Eric Habraken (Manager Foodservice en Foodretail).

Mobiel: 06 11 888 583

Wil je eerst nog meer zien van De Verspillingsfabriek, kijk dan naar het volgende filmpje: https://youtu.be/fzY_5Bi4P64

Wil je als redacteur of journalist meer weten van De Verspillingsfabriek en up-to-date zijn van de nieuwste ontwikkelingen binnen THREE-SIXTY, dan willen we je van harte uitnodigen voor een bezoek. We houden open huis op 23 juni en horen graag of je komt en met hoeveel mensen. Meld je voor 9 juni aan via info@deverspillingsfabriek.nl.

Contact

088 664 14 14

Mail ons

Kom langs