Soep voor Soupalicious
+ de Voedselbank

20/06/2017 - De Verspillingsfabriek maakt sinds kort soep voor Soupalicious en daarmee ook voor de Voedselbank. Dat zit zo: als je een kom soep neemt van Soupalicious, dan geef je er ook meteen een weg aan een klant van een Voedselbank bij jou in de buurt.

Soupalicious is een initiatief van Milco Aarts. Zijn ambitie is om lekkere, gezonde soepen te serveren die gemaakt zijn door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op basis van geredde groenten. En met het maken van diezelfde soep wil hij ook meteen een sociaal doel dienen; het verstrekken van gratis soep aan de Voedselbank voor mensen die het hard nodig hebben. Voor iedere liter Soupalicious soep die afgenomen is, gaat er letterlijk een liter Souprise-soep naar de Voedselbank. Een man met een missie zeggen wij. En zo'n missie ondersteunen wij graag! Sinds kort produceren wij dus alle Soupalicious- en Souprise-soepen, want deze ambitie van Milco sluit naadloos aan bij die van De Verspillingsfabriek.

Hoe mooi zou het zijn als iedere gemeente waar een Voedselbank zit Soupalicous aan haar medewerkers zou serveren? Werk jij bij de gemeente of ken je iemand die daar werkt, vertel dan over Soupalicious-soep. Vraag of het op het menu mag, want zo'n goed initiatief wil je toch ook ondersteunen? De gemeente Eindhoven is al helemaal enthousiast, ze bestelt al haar soepen bij Soupalicious. Hiermee verhogen ze hun eigen PSO-score (Prestatieladder Socialer Ondernemen), een score waarmee ze kunnen aantonen hoe duurzaam ze bezig zijn. Ze zijn tevreden over de kwaliteit en blij dat ze nu maandelijks een kleine 2.000 liter soep aan de Voedselbank schenken.

Werk jij bij een bedrijf en wil je via Soupalicious de Voedselbank uit je eigen regio steunen? Dat kan natuurlijk ook!

Wil je weten hoe je Soupalicious soep bij jou op het werk krijgt of wil je nog meer informatie hebben? Neem dan contact op met Milco Aarts.
Mobiel: 06 - 3197 4082
E-mail: milco@soupalicious.nl

Contact

088 664 14 14

Mail ons

Kom langs