Header Verspillingsfabriek
Header Verspillingsfabriek

Soepen uit De Verspillingsfabriek verkrijgbaar bij Deli XL

05/05/2017 - Best wel breaking news voor De Verspillingsfabriek, want vanaf nu kan elke foodprofessional in Nederland onze soepen bestellen! Zeven verschillende smaken soep zijn namelijk vanaf nu verkrijgbaar via Deli XL, de groothandel in foodservice. De soepen in de smaken paprika, broccoli, tomaten, ui, courgette, champignon en goulash zijn gekoeld en via de webshop te koop in 2-literverpakkingen. We zijn er natuurlijk heel trots op dat Deli XL samen met ons de grootschalige voedselverspilling in Nederland aan wil pakken.

Deli XL over onze samenwerking: “De Verspillingsfabriek beschikt over de kennis en expertise op het gebied van voedselverspilling en heeft deze op één plek verzameld. Hulp van gelijkgestemde partners en initiatieven zijn ontzettend belangrijk om samen de droom na te jagen om verspilling van voedsel tegen te gaan. Deli XL wil met haar klanten deze verantwoordelijkheid nemen."

Over Deli XL

Deli XL is al ruim tien jaar onderdeel van internationale foodbedrijf Bidfood en zal vanaf 12 juni 2017 ook die naam dragen. De groothandel in foodservice is haar klanten dagelijks van dienst met een totaalaanbod food en non-food producten. De focus van Deli XL ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

Al enthousiast? Bestel de soep via de webshop van Deli XL.

Heb je vragen over of interesse in onze soepen? Neem dan contact op met Eric Habraken via eric.habraken@deverspillingsfabriek.nl of bel naar: 06 11 88 85 83.


Contact

088 664 14 14

Mail ons

Kom langs