20190808 105044 uitsnede
20190808 105044 uitsnede

Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek genomineerd voor ABN AMRO Best Newcomer Retail Award

16/08/2019 - We hebben fantastisch nieuws! Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek is genomineerd voor de ‘ABN AMRO Best Newcomer Retail Award’ binnen het concept ‘Retailer of the Year Nederland’. “Het is onze missie om zoveel mogelijk consumenten te bereiken met onze smaakvolle producten én onze boodschap om verspilling van voedsel en van talent aan te pakken. Samen met HMSHost International en Amsterdam Airport Schiphol zijn we net een halfjaar van start op Schiphol, geweldig dat ons concept nu al zo bekend is en wordt gewaardeerd dus”, zegt Eric Habraken van De Verspillingsfabriek.

De ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ is een jaarlijkse verkiezing met verschillende publieksprijzen en vakprijzen en de grootste verkiezing binnen de retail. De Best Newcomer Retail Award is een van de vakprijzen waarbij een jury beoordeelt welke newcomer in Nederland het beste presteert. Sinds 2019 maken niet alleen nieuwe Nederlandse concepten, maar ook buitenlandse die toetreden tot onze markt kans op de titel. Voorwaarde is dat het winkelconcept maximaal drie jaar actief is op de Nederlandse markt. Daar voldoen wij dus ruimschoots aan. 

Top-3
Samen met online supermarkt Crisp en felyx, een e-scooters sharing concept, staan we in de topdrie.  We zijn met z’n drieën overgebleven na een voorselectie door de deskundige juryleden en een beoordeling op aspecten als team, executie, marktkans, waarde propositie, concurrentievoordeel en originaliteit. De topdrie krijgt de mogelijkheid om te pitchen tijdens de categorie uitreiking van de ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ verkiezingen aan de ruim 175 aanwezige retailers. Zij zijn het die avond die gaan stemmen zodat de winnaar bekend wordt. Dit jaar is dat op 17 september. Spannend. Duim je mee voor ons?

Over Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek
Verse soepen uit De Verspillingsfabriek en worstenbroodjes, koeken en brownies uit de zorgbakkerij van Hutten, te koop op Schiphol Plaza. Een samenwerking tussen HMSHost International, Amsterdam Airport Schiphol en De Verspillingsfabriek. Bij Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek kunnen gasten genieten van verschillende verse soepen uit De Verspillingsfabriek, zoals tomatensoep en erwtensoep. Daarnaast kunnen ze er terecht voor worstenbroodjes, koeken, muffins en brownies uit de Zorgbakkerij van Hutten waar duurzaamheid en ambacht centraal staan. Daar ontwikkelen we producten met minder suiker, minder zout en betere vetten. Ook hier wordt, net als bij De Verspillingsfabriek, talent niet verspild, want in de bakkerij werken bakkers met een gehoorbeperking. 

Smaakt dit naar meer? Neem dan contact op met Eric Habraken.


Contact

088 664 14 14

Mail ons

Kom langs